enda

Ruggero Maccari

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Familien 1986 Manus U/Spillefilm
Macaroni 1985 Manus U/Spillefilm
Le bal 1983 Manus U/Spillefilm
Lidenskab 1981 Manus U/Spillefilm
En ganske særlig dag 1977 Manus U/Spillefilm
Grimme, dumme og beskidte 1976 Manus U/Spillefilm
Duften af kvinde 1974 Manus U/Spillefilm
Fræk weekend 1973 Manus U/Spillefilm
Lykken er en varm præst 1971 Manus U/Spillefilm
Mit navn er Rocco Papaleo 1971 Manus U/Spillefilm
La congiuntura 1964 Manuskript U/Spillefilm
Jeg en Playboy 1962 Manus U/Spillefilm
Bordelpigen Adua 1960 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.