enda

Rune Elers Kristensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sparekassen 2000 Adolf Tv-film
Rejseholdet 2000 Mikkel Tv-serie
Slangehud 1999 Ærkeengel Gabriel Tv-film
You can't eat fishing 1999 Medvirkende DK/Kort fiktion
Skybrud 1999 Medvirkende Tv-film
Deadline 1997 Medvirkende Tv-film
Lille John 1995 Rasmus Tv-film
Mappen 1995 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.