enda

Rune Klan

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ditte & Louise - Sæson 1 2015 Sig selv Tv-serie
Tomgang 2013 Theis Tv-serie
Kung Fu Panda 2 2011 Po U/Spillefilm
Den 2. side 2010 Ole Rantzov Tv-serie
Kung Fu Panda 2008 Po U/Spillefilm
Kærlighed på film 2007 Mekaniker DK/Spillefilm
Buoy 2005 Barejer DK/Kort fiktion
Perforama 2002 Medvirkende Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.