enda

Rune Søndergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Q's barbershop 2019 VFX-koordinator DK/Dokumentarfilm
Flyvere i natten 2014 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Lev stærkt 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Lækre til vi dør 2013 VFX-koordinator DK/Kort fiktion
Weekendfar 2013 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
The Stranger Within 2013 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Viceværten 2012 Teknisk assistent, Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Alting 2012 Producer DK/Kort fiktion
The Art of Crossing a Bridge 2012 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Hotel Stalker 2012 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Into the White 2012 Postproduktionsassistent U/Spillefilm
The Secret Society of Fine Arts 2012 Produktionsassistent, 2. unit DK/Spillefilm
Vogn 347 2011 Medvirkende, Line producer DK/Kort fiktion
Dyret 2011 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Kort fiktion
Tilstand 2011 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Karim 2011 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Max Pinlig 2 - sidste skrig 2011 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Ambassadøren 2011 Postproduktionsassistent DK/Dokumentarfilm
ID:A 2011 Produktionskoordinator (postproduktion) DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.