enda

Rune Tolsgaard

(1977 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Towli DK/Spillefilm
Det andet liv 2014 Medvirkende DK/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Carlo DK/Spillefilm
Olsen-banden på de bonede gulve 2010 Hr. Jeppesen DK/Spillefilm
Osman og Jeppe 2009 Præst Tv-serie
Æblet & Ormen 2009 Sær kartoffel DK/Spillefilm
Trio van Gogh 2007 Instruktion Tv-serie
Angora by night 2007 Sig selv Tv-serie
Klovn 2005 Rune Tv-serie
Drengene fra Angora 2004 Dan/Flemming/Henning Primdahl Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.