enda

Rúni Friis Kjær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dreams by the Sea 2017 Kameraassistent U/Spillefilm
Øboerne og hvalerne 2016 Kameraassistent U/Dokumentarfilm
Winter Morning 2014 Kameraassistent U/Kort fiktion
Gló(ð) 2012 Fotograf, Visual effects U/Kort fiktion
Summarnátt 2012 Kameraassistent U/Kort fiktion
No Conflict 2012 Kameraoperatør U/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.