enda

Rupert Everett

(1959 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Quiet Flows the Don 2006 Medvirkende U/Spillefilm
Det næstbedste 2000 Robert U/Spillefilm
Inspector Gadget 1999 Sanford Scolex U/Spillefilm
Den ideelle mand 1999 Arthur U/Spillefilm
En skærsommernats drøm 1999 Oberon, alfekongen U/Spillefilm
Se Venedig og dø 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Historien om et bebudet mord 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Gli occhiali d'oro 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Hearts of fire 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Duet for en 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Landet uden nåde 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Dø - min elskede 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.