enda

Russell Metty

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Politiets blinde øje 1998 Foto U/Spillefilm
Sidste mand i live 1971 Foto U/Spillefilm
Madame X 1966 Foto U/Spillefilm
Militærlægen kaptajn Newman 1963 Foto U/Spillefilm
Sig det med mink 1962 Foto U/Spillefilm
Spartacus 1960 Foto U/Spillefilm
Lad andre kun dømme 1959 Foto U/Spillefilm
This Earth Is Mine 1959 Fotograf U/Spillefilm
Politiets blinde øje 1958 Foto U/Spillefilm
Dårskabens timer 1956 Foto U/Spillefilm
Med kærlighedens ret 1955 Foto U/Spillefilm
Den store læge 1954 Foto U/Spillefilm
Against All Flags 1952 Foto U/Spillefilm
Bagdad 1949 Foto U/Spillefilm
Alle mine sønner 1948 Foto U/Spillefilm
Arch of Triumph 1948 Foto U/Spillefilm
Den uventede gæst 1947 Foto U/Spillefilm
Den fremmede 1946 Foto U/Spillefilm
Pardon my past 1945 Foto U/Spillefilm
Den store mand stemmer 1938 Foto U/Spillefilm
Han, hun og leoparden 1938 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.