enda

Rusty Apper

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Escaping the Dead 2017 Komponist DK/Spillefilm
Høsten 2015 Komponist DK/Kort fiktion
Sinister Visions 2013 Komponist U/Spillefilm
Little Big Boy 2012 Talkshowvært, Instruktørassistent, Fotograf, 2. unit U/Spillefilm
Succubus 2012 Musik DK/Kort fiktion
The Horror Vault 3 2010 Bernie DK/Spillefilm
The Horror Vault 2008 Instruktion, Ted Bundy, Manuskript, Fotograf, Klipper, Komponist, Special effects makeup, Stuntkoordinator DK/Spillefilm
Mental Distortion 2007 Musik DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.