enda

Rutger Hauer

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Admiral 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Letters From Mother Teresa 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Requiem 2031 2011 Instruktion DK/Kort fiktion
Alle for én 2011 Niemeyer DK/Spillefilm
Blade Runner - The Final Cut 2008 Roy Batty U/Spillefilm
Nostradamus 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Blade Runner - The Directors Cut 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Split second 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Wedlock 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Up to Date 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Blindt raseri 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Legenden om en hellig dranker 1988 Andreas U/Spillefilm
Sallows helte 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Dusørjægeren 1987 Medvirkende U/Spillefilm
På stop med en dræber 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Den vilde kriger 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Ladyhawke og lommetyven 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Eureka 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Den blodige weekend 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Blade Runner 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Hemmelig mission 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Tyrkisk konfekt 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.