enda

Ruth Brejnholm

(1926 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skyggen af en helt 2015 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Altid om søndagen 1989 Minna Jensen Tv-serie
Fiskerne 1977 Fru Mogensen Tv-serie
Gert Westphaler og den meget talende barber 1976 Gunhild Tv-film
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Jule-stue 1967 Medvirkende Tv-film
Hexerie eller blind alarm 1959 Medvirkende Tv-film
Kampen mod tuberkulosen 1953 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Arven 1951 Bodil Bonde DK/Kort fiktion
Mosekongen 1950 Clara, stuepige på "Kærholm", Clara, stuepige på Kærholm DK/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1949 Bruden DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.