enda

Ruth Gordon

(1896 - 1985)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Piger på krigsstien 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Min kone er stjernetosset 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Mig og min bodyguard 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Sig det med blomster 1971 Medvirkende U/Spillefilm
Rosemary's Baby 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Adams ribben 1949 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.