enda

Ruth Maisie

(1923 – 2005)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Carlo & Ester 1994 Fru Nielsen, nabo DK/Spillefilm
Altid om søndagen 1989 Fru Lundberg Tv-serie
Frøken Jensens pensionat 1982 Hertha Bøegh Tv-serie
Bernarda Albas hus 1975 Medvirkende Tv-film
Søndage med Karl og Gudrun 1974 Medvirkende Tv-serie
De fem i fedtefadet 1970 Dame på indkøb DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.