enda

Ryan O'Neal

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Hårde drenge danser ikke 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Forældre - nej tak! 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Når bare enden er go' 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Lige i øjet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
I storbyens nat 1978 The Driver U/Spillefilm
Barry Lyndon 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Charmetyven 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Paper moon 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Du er toppen professor 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Love Story 1970 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.