enda

Ryan Phillippe

(1974 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Lincoln lawyer 2011 Louis Roulet U/Spillefilm
Stop-loss 2008 Sgt. Brandon King U/Spillefilm
Bedrag 2007 Eric O'Neill U/Spillefilm
Flags of Our Fathers 2006 John "Doc" Bradley U/Spillefilm
AntiTrust 2001 Milo Hoffman U/Spillefilm
Sex Games 1999 Sebastian Valmont U/Spillefilm
54 1998 Shane O'Shea U/Spillefilm
I know what you did last summer - Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer 1997 Barry Cox U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.