enda

Ryan Reynolds

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pokèmon: Detective Pikachu 2019 Stemme U/Spillefilm
Deadpool 2 2018 Medvirkende U/Spillefilm
The Hitman's Bodyguard 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Life 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Deadpool 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Self/less 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Mississippi Grind 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden i guld 2015 Medvirkende U/Spillefilm
The Captive 2014 Matthew U/Spillefilm
The Voices 2014 Medvirkende U/Spillefilm
Turbo 2013 Turbo U/Spillefilm
Croods 2013 Guy U/Spillefilm
Safe House 2012 Matt Weston U/Spillefilm
Den grønne lanterne 2011 Hal Jordan/Green Lantern U/Spillefilm
Hvis jeg var dig 2011 Mitch Planko U/Spillefilm
Buried 2010 Paul Conroy U/Spillefilm
The Proposal 2009 Andrew Paxton U/Spillefilm
Helt sikkert... måske 2008 Will Hayes U/Spillefilm
The Amityville Horror 2005 George Lutz U/Spillefilm
Blade - Trinity 2004 Hannibal King U/Spillefilm
Van the Man 2002 Van Wilder U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.