enda

Sacha Baron Cohen

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Brothers Grimsby 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Diktatoren 2012 Aladeen/Efawadh, Manus, Producer U/Spillefilm
Hugo 2012 Station inspector U/Spillefilm
Brüno 2009 Brüno, Manus, Producer U/Spillefilm
Borat 2006 Borat Sagdiyev, Manus, Produktion U/Spillefilm
Madagascar 2005 Julien (org. version) U/Spillefilm
Ali G Indahouse 2002 Ali G/Borat, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.