enda

Sally Field

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lincoln 2012 Mary Todd Lincoln U/Spillefilm
The Desert of Forbidden Art 2010 Stemme U/Dokumentarfilm
Blondinens hævn 2 2003 Kongresmedlem Victoria Rudd U/Spillefilm
Eye for an eye 1995 Karen McCann U/Spillefilm
Mrs. Doubtfire 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Soapdish 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Kærlighedens valg 1991 Producer U/Spillefilm
Ikke uden min datter 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Det stærke køn 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Murphy - dit hjerte er i fare 1985 Medvirkende U/Spillefilm
En plads i mit hjerte 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Lykken er lige om hjørnet 1981 Medvirkende U/Spillefilm
I god tro 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Norma Rae 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Poseidons hemmelighed 1979 Medvirkende U/Spillefilm
En afgang med knald i 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Sybil 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Heroes 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Home for the holidays 1972 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.