enda

Salma Hayek

(1966 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tale of Tales 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille pige og profeten 2014 Stemme U/Spillefilm
Den C 2011 Kitty Softpaws U/Spillefilm
Bandidas 2006 Sara Sandoval U/Spillefilm
Lonely hearts 2006 Martha Beck U/Spillefilm
After the sunset 2004 Lola Cirillo U/Spillefilm
Once Upon a Time in Mexico 2003 Carolina U/Spillefilm
Frida 2002 Frida Kahlo, Produktion U/Spillefilm
54 1998 Anita U/Spillefilm
Fools Rush In 1997 Isabel Fuentes U/Spillefilm
Desperado 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.