enda

Salvatore Totino

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
People like us 2012 Foto U/Spillefilm
Engle og dæmoner 2009 Foto U/Spillefilm
Da Vinci mysteriet 2006 Foto U/Spillefilm
Cinderella Man 2005 Foto U/Spillefilm
The Missing - Håbet lever 2003 Foto U/Spillefilm
Changing Lanes 2002 Foto U/Spillefilm
En tilfældig søndag 1999 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.