enda

Sam Claflin

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Adrift 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Their Finest Hour 2017 Medvirkende U/Spillefilm
My Cousin Rachel 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Mig før dig 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Huntsman: Winter's War 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Quiet Ones 2014 Brian McNeil U/Spillefilm
Love, Rosie 2014 Alex Stewart U/Spillefilm
The Riot Club 2014 Alistair Ryle U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.