enda

Sam Elliott

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
A Star Is Born 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Hulk 2003 General "Thunderbolt" Ross U/Spillefilm
Tombstone 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Road house 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Blue jean cop 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Fatal Beauty 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Gone to Texas 1986 Sam Tv-film
Masken 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Kryb 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.