enda

Sam Mercer

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Snow White and the Huntsman 2012 Producer U/Spillefilm
Devil 2010 Producent U/Spillefilm
Luftens sidste mester 2010 Producer U/Spillefilm
The Happening 2008 Producer U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Producer U/Spillefilm
Lady in the Water 2006 Produktion U/Spillefilm
The Village 2004 Produktion U/Spillefilm
Signs 2002 Produktion U/Spillefilm
Unbreakable 2000 Produktion U/Spillefilm
Congo 1995 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.