enda

Sam Neill

(1947 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sidste stop 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Peter Kanin 2018 Stemme U/Spillefilm
Hunt for the Wilderpeople 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Hunter 2011 Medvirkende U/Spillefilm
Daybreakers 2009 Charles Bromley U/Spillefilm
Angel 2008 Théo U/Spillefilm
Gallipoli 2005 Stemme U/Dokumentarfilm
Wimbledon 2004 Dennis Bradbury U/Spillefilm
Jurassic Park III 2001 Medvirkende U/Spillefilm
The Zookeeper 2001 Ludovic U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Sir Martin U/Spillefilm
Hestehviskeren 1998 Robert MacLean U/Spillefilm
Event horizon 1997 Medvirkende U/Spillefilm
Kongen og elskerinden - og hendes mand! 1995 Kong Charles II U/Spillefilm
Sirener 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Dr. Alan Grant U/Spillefilm
The Piano 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Den usynlige mands erindringer 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Til verdens ende 1991 Medvirkende U/Spillefilm
En dreng med succes 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Et skrig i mørket 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Døden ombord 1988 Medvirkende U/Spillefilm
For enhver pris 1985 Medvirkende U/Spillefilm
To piger fra landet 1983 Medvirkende Tv-film
Den varme spion 1982 Medvirkende U/Spillefilm
The Final Conflict 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Junglekrigens hårde halse 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Min brilliante karriere 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.