enda

Sam Waterston

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Masse-mor 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Sommermåne 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Mareridt i Berlin 1989 Medvirkende Tv-serie
Os piger imellem 1986 Medvirkende U/Spillefilm
The Killing Fields 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Den vilde flugt 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Du lille hvid mand, jeg stor kriger 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.