enda

Sam Worthington

(1976 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kidnapping Mr. Heineken 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Sabotage 2014 James 'Monster' Murray U/Spillefilm
Wave Breakers 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Med livet som indsats 2012 Nick Cassidy U/Spillefilm
Wrath of the Titans 2012 Perseus U/Spillefilm
Clash of the Titans - Titanernes kamp 2010 Perseus U/Spillefilm
Terminator Salvation 2009 Marcus Wright U/Spillefilm
Avatar 3D - Special Edition 2009 Jake Sully U/Spillefilm
Somersault 2004 Joe U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.