enda

Samantha Morton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Last Panthers 2015 Medvirkende Tv-serie
John Carter 2012 Sola U/Spillefilm
Control 2008 Debbie Curtis U/Spillefilm
Lassie 2005 Sarah Carraclough U/Spillefilm
The Libertine 2005 Elizabeth Barry U/Spillefilm
Undervejs 2002 Morvern Callar U/Spillefilm
In America 2002 Sarah U/Spillefilm
Dur & mol 1999 Hattie U/Spillefilm
Under the skin 1997 Iris Kelley U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.