enda

Sami Darr

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tomgang 2013 Aslan Tv-serie
Ud af mørket 2012 Saqib DK/Spillefilm
Supernatural Tales 2012 Medvirkende DK/Spillefilm
Westbrick Murders 2010 Billy DK/Spillefilm
Den som dræber 2010 Amir Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Falafelmand DK/Spillefilm
No Right Turn 2009 Pedro DK/Spillefilm
Krokodillerne 2009 Türco DK/Spillefilm
Headhunter 2009 Medvirkende DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Pucha DK/Spillefilm
Mina 2008 Militærleder DK/Kort fiktion
Ledsaget udgang 2007 Samir DK/Spillefilm
Regler for krig 2006 Serbisk soldat DK/Kort fiktion
Anna Pihl 2006 Faruq Tv-serie
Betonhjerter 2005 Ali DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.