enda

Samuel E. Beetley

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Knald i karburatoren 1982 Klip U/Spillefilm
Fremtidens rædsel 1973 Klip U/Spillefilm
Doktor Dolittle 1967 Klip U/Spillefilm
Michelangelo, smerte og ekstase 1965 Klip U/Spillefilm
Den længste dag 1962 Klip U/Spillefilm
Vestens terror 1948 Klip U/Spillefilm
Fanget af fortiden 1947 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.