enda

Samuel Fuller

(1912 – 1997)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tigrero - en film der aldrig blev lavet 1994 Sig selv U/Dokumentarfilm
Where is Musette? 1991 Medvirkende U/Dokumentarfilm
Den hvide hund 1982 Instruktion, Manus, Medvirkende U/Spillefilm
Den barske elite 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det flammende kors 1974 Manus U/Spillefilm
Det nøgne kys 1964 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Chok korridor 1963 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Underworld U.S.A. 1961 Instruktion U/Spillefilm
Den blodrøde kimono 1959 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Operation varulve 1959 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Kampen om fortet 1957 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Lommetyven 1953 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Jeg skød Jesse James 1948 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.