enda

Samuel Goldwyn

(1882 – 1974)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stella 1990 Producer U/Spillefilm
Alle tiders helt 1947 Produktion U/Spillefilm
Gentlemantyven 1946 Produktion U/Spillefilm
De bedste år 1946 Produktion U/Spillefilm
Danny vinder krigen 1944 Produktion U/Spillefilm
Prinsessen og piraten 1944 Produktion U/Spillefilm
Professoren og korpigen 1942 Produktion U/Spillefilm
En mand kom til Texas 1940 Produktion U/Spillefilm
Til sidste mand 1939 Produktion U/Spillefilm
Marco Polo 1938 Produktion U/Spillefilm
Orkanen 1938 Produktion U/Spillefilm
Blindgaden 1937 Produktion U/Spillefilm
Mands vilje 1936 Produktion U/Spillefilm
Roulettens dronning 1935 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.