enda

Samuel Z. Arkoff

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Buksevand til hængerøve 1984 Executive producer U/Spillefilm
Togrøverne fra Arkansas 1972 Produktion U/Spillefilm
Blacula - Den sorte vampyr 1972 Producer U/Spillefilm
Stormfulde højder 1970 Produktion U/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.