enda

Sandra Emilie Doig

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Klumpfisken 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - Onkel Sofus vender tilbage 2014 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Marco Macaco 2012 Postproduktion DK/Spillefilm
Min søsters børn alene hjemme 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
You & Me Forever 2012 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Nogle gange kommer vinteren om natten 2011 Postproduktionskoordinator DK/Kort fiktion
Far til fire - tilbage til naturen 2011 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Far til fire - på japansk 2010 Postproduktionsassistent DK/Spillefilm
Storm 2009 Postproduktionskoordinator DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.