enda

Sandrine Bonnaire

(1967 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Adieu Paris 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Crulic - The Path to Beyond 2011 Stemme U/Spillefilm
Intime betroelser 2004 Anna U/Spillefilm
Ceremonien 1995 Sophie U/Spillefilm
Den fangede kvinde i ørkenen 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Monsieur Hire 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Under Satans sol 1987 Medvirkende U/Spillefilm
En pige på drift 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Tillykke med kærligheden 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.