enda

Sandrine Kiberlain

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Min fars store rejse 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Violette 2013 Medvirkende U/Spillefilm
Mademoiselle Chambon 2010 Véronique Chambon U/Spillefilm
Kvinderne på sjette sal 2010 Suzanne Joubert U/Spillefilm
Betty Fisher og andre historier 2001 Betty Fisher U/Spillefilm
Til salg 1998 France Robert U/Spillefilm
Den diskrete helt 1996 Yvette U/Spillefilm
L' appartement 1996 Muriel U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.