enda

Sanne Dandanell

Sminkør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Portland 1996 Frisør (suppl. optagelser) DK/Spillefilm
Lærerinden 1995 Sminkør DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Makeup DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Camping 1990 Makeup DK/Spillefilm
Springflod 1990 Makeup DK/Spillefilm
Århus by Night 1989 Makeup DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Sminkeassistent DK/Spillefilm
Babettes gæstebud 1987 Makeup DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Makeup DK/Spillefilm
Hospitalsbranden 1978 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.