enda

Sanne Grangaard

(1961 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Juliane 2000 Rikke DK/Spillefilm
Ved Stillebækken 1999 Bodil Jarmer, Dines's datter Tv-serie
Klinkevals - Juliane 1999 Rikke Tv-serie
Klinkevals 1999 Rikke DK/Spillefilm
To mand i en sofa 1994 Kvinde DK/Spillefilm
Sofie 1992 Fanny Philipson DK/Spillefilm
Vi ses måske 1989 Hanne DK/Kort fiktion
Skyggen af Emma 1988 Rosa, servitrice i "Nøsen" DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.