enda

Sanni Sylvester

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Askepop - the Movie 2003 Location manager DK/Spillefilm
Little People: Big Discoveries 2002 Line producer Tv-serie
Monas verden 2001 3. instruktørassistent DK/Spillefilm
Et hjørne af paradis 1997 Rekvisitør DK/Spillefilm
Tøsepiger 1996 Scripter DK/Spillefilm
Cirkus Ildebrand 1995 Scripter DK/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Statistkoordinator DK/Spillefilm
Kærlighed uden stop 1989 Statistcasting DK/Spillefilm
Station 13 1988 Statistcasting Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.