enda

Santo Loquasto

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Blue Jasmine 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
Kvinde på spring 2011 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mig og Melody 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
Melinda and Melinda 2004 Produktionsdesign U/Spillefilm
Anything Else 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hollywood Ending 2002 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skorpionens forbandelse 2001 Produktionsdesign U/Spillefilm
Small Time Crooks 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dur & mol 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Celebrity 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Harry - stykke for stykke 1997 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alle siger I love you 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mig og Afrodite 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Bullets over Broadway 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Manhattan mord mysteriet 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Mænd og koner 1992 Produktionsdesign U/Spillefilm
Skygger og tåge 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Alice 1990 Produktionsdesign U/Spillefilm
Små og store synder 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hun-djævelen 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Big 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Produktionsdesign U/Spillefilm
Radio Days 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
September 1987 Produktionsdesign U/Spillefilm
Helt vild med Susan 1985 Produktionsdesign U/Spillefilm
Når bare enden er go' 1981 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.