enda

Sara Paludan Battrup

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Det korte liv 2014 Kostumier DK/Kort fiktion
A Tribute to J.J. Abrams 2013 Scenograf DK/Kort fiktion
Emma 2012 Scenograf DK/Kort fiktion
Ord 2011 Scenograf DK/Kort fiktion
The Last Demon Slayer 2011 Kostumeassistent DK/Spillefilm
Wasteland Tales 2010 Kostumedesigner DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.