enda

Sara Poulsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Trolls 2016 Bridget U/Spillefilm
Fantomdrengen 2015 Stemme U/Spillefilm
Det store nøddekup 2014 Lana U/Spillefilm
Turbo 2013 Paz U/Spillefilm
Tad Stones - Den fortabte eventyrer 2012 Sara U/Spillefilm
Zarafa 2012 Zarafa U/Spillefilm
Hundehotellet 2009 Heather U/Spillefilm
Nat på museet 2 2009 Stemme U/Spillefilm
Wall-E 2008 Eva U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Tykke Helena U/Spillefilm
En vild familie 2002 Victoria U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1997 Annika U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.