enda

Sarah Green

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
To the Wonder 2012 Producer U/Spillefilm
Mud 2012 Producer U/Spillefilm
The tree of life 2011 Producer U/Spillefilm
The new world 2005 Produktion U/Spillefilm
Frida 2002 Produktion U/Spillefilm
State and Main 2000 Produktion U/Spillefilm
Girlfight 2000 Produktion U/Spillefilm
Sælens ø 1994 Producer U/Spillefilm
Passion fish 1993 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.