enda

Sarah Jessica Parker

(1965 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kvinde på spring 2011 Kate Reddy U/Spillefilm
Sex and the city 2 2010 Carrie Bradshaw, Producer U/Spillefilm
Did you hear about the Morgans? 2009 Meryl Morgan U/Spillefilm
Sex and the city: The movie 2008 Carrie Bradshaw, Producer U/Spillefilm
Så flyt dog! 2006 Paula U/Spillefilm
State and Main 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Jodie Trammel U/Spillefilm
Kærlighedens rapsodi 1995 Medvirkende U/Spillefilm
Ed Wood 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Hokus pokus 1993 Medvirkende U/Spillefilm
På skudhold 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Footloose 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.