enda

Sarah Maria Fritsche

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
De forbandede år 2019 Scenograf DK/Spillefilm
Hundeliv 2016 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Rita 2 2013 Set design Tv-serie
De vilde svaner 2009 Chefrekvisitør DK/Spillefilm
En forelskelse 2008 Chefrekvisitør DK/Kort fiktion
2900 Happiness 2007 Art director Tv-serie
Absalons hemmelighed 2006 Produktionsdesign Tv-serie
Der var engang en dreng - som fik en lillesøster med vinger 2006 Scenografassistent DK/Spillefilm
Jul i Valhal 2005 Produktionsdesign Tv-serie
Ulykken 2003 Scenograf DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.