enda

Sarah Michelle Gellar

(1977 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Forbandelsen - The grudge 2 2006 Karen U/Spillefilm
Forbandelsen 2004 Karen U/Spillefilm
Scooby-Doo 2 - Uhyrerne er løs 2004 Daphne/Susan U/Spillefilm
Scooby-Doo 2002 Daphne Blake U/Spillefilm
Sex Games 1999 Kathryn Merteuil U/Spillefilm
Simply Irresistible 1999 Amanda Shelton U/Spillefilm
I know what you did last summer - Jeg ved hvad du gjorde sidste sommer 1997 Helen Shivers U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.