enda

Sarah Miles

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The silent touch 1992 Helena Kesdi U/Spillefilm
Hope and Glory 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Farligt bytte 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Marlowe går til sagen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Hyrechaufføren 1973 Medvirkende U/Spillefilm
Lady Carolines elsker 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Disse prægtige mænd i deres flyvende maskiner 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Snylteren 1963 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.