enda

Sarah Polley

(1979 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Stories We Tell 2012 Instruktion, Medvirkende, Manus U/Dokumentarfilm
Take this waltz 2011 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
Mr. Nobody 2010 Elise U/Spillefilm
Away from Her 2008 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The secret life of words 2005 Hanna U/Spillefilm
The Secret life of words 2005 Medvirkende U/Spillefilm
Dawn of the Dead 2004 Ana U/Spillefilm
My Life without Me 2003 Ann U/Spillefilm
The Weight of Water 2000 Medvirkende U/Spillefilm
The Sweet Hereafter - Tiden efter 1997 Nicole Burnell U/Spillefilm
Verdens største løgnhals 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.