enda

Sarah Radclyffe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Tara Road 2005 Produktion U/Spillefilm
Du kan selv, Jimmy Grimble 2000 Produktion U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Produktion U/Spillefilm
De elendige 1998 Producer U/Spillefilm
Robin Hood 1991 Producer Tv-film
Robin Hood 1991 Producer Tv-film
16 år og aldrig kysset 1987 Producer U/Spillefilm
En anden verden 1987 Producer U/Spillefilm
Sammy og Rosie gør det 1987 Producer U/Spillefilm
Caravaggio 1986 Producer U/Spillefilm
Mit smukke vaskeri 1985 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.