enda

Per Schultz

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Silkevejen 2004 B-tonemester (postproduktion) DK/Spillefilm
Guatemala i 4 dele 1993 Manus DK/Dokumentarfilm
Dragerne 1993 Manus Tv-film
Kurvene 1993 Manus Tv-film
Majsen 1993 Manus Tv-film
Stenene 1993 Manus Tv-film
Guld og grønne skove 1990 Manus DK/Dokumentarfilm
Nana 1988 Manus Tv-serie
Klitgården 1985 Instruktion Tv-serie
Ludo 1985 Manus Tv-serie
Lus 1983 Manus DK/Kort fiktion
Opfinderkontoret 1982 Manus Tv-serie
Uden støtte fra befolkningen kunne vi ingenting udrette 1980 Manus Tv-film
Svendborg-tillidsmænd 1973 Sang DK/Dokumentarfilm
Oscar - 3 dele Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.