enda

Scott Frank

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Begravet i fortiden 2014 Instruktion U/Spillefilm
The Wolverine 2013 Manusforfatter U/Spillefilm
Marley & me 2009 Manus U/Spillefilm
The Lookout 2007 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tolken 2005 Manus U/Spillefilm
Minority Report 2002 Manus U/Spillefilm
Out of sight 1998 Manus U/Spillefilm
Get Shorty 1995 Manus U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Manus U/Spillefilm
Little man Tate - Vidunderbarnet 1991 Manus U/Spillefilm
Død for anden gang 1991 Manus U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.